دانستنی ها در مورد خواص انواع عسل

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

دانستنی ها در مورد خواص انواع عسل

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

درمان کم خونی

درمان کم خونی:

پانزده تا شصت گرم پوست زبان گنجشک را که خشک کرده‌اید در یک لیتر آب سرد بخیسانید و بعد ظرف آن را روی آتش بگذارید تا بجوش آید و پنج دقیقه بجوشد. بعد آن را صاف کنید و با عسل شیرین سازید و قبل از هر غذا یک فنجان از آن را بنوشید.

چندی که این کار را ادامه دادید، زردی رنگ چهره شما برطرف شده و دارای رنگ و روی سالم و تنی نیرومند و قوی خواهید شد.

سی گرم ریشه‌های ترشک اسفناجی را که تازه یا خشک باشد به تکه‌های ریز ریز درآورید و با نیم‌لیتر آب در ظرفی بریزید و ظرف محتوی آن را روی آتش بگذارید تا بجوش آید و ده دقیقه بجوشد بعد آتش را خاموش کنید و ده دقیقه بگذارید دم بکشد و خیس بخورد بعد آن را صاف کنید وبا عسل شیرین سازید و هر روز سه تا چهار فنجان از این جوشانده را در طی روز مصرف کنید.

یا می‌توانید شصت گرم ریشه‌ی ترشک اسفناجی را که تازه یا خشک باشد آسیاب کنید و در یک لیتر گلاب بریزید و چهارگرم شیرین بیان و دو گرم زنجبیل و شصت و پنج گرم شکر به آن اضافه کنید و بگذارید تماما ین مواد با یکدیگر پانزده روز خیس بخورد و هر روز یک ته استکان از این شربت گیاهان را برای درمان کم خونی بنوشید دو هفته که به اینکار ادامه دادید رنگ شما تبدیل به رنگ طبیعی شده و اشتهای از دست رفته شما باز خواهدگشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد