دانستنی ها در مورد خواص انواع عسل

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

دانستنی ها در مورد خواص انواع عسل

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

بَرِه موم عسل

بَرِه موم:

بره موم یک ماده‌ی زرینی (صمغی) چسبناک است که زنبور عسل آن را از روی گیاهان خاصی جمع‌آوری می‌کند و از آن معمولاً برای چسباندن اجزای داخلی کندو و به هم استفاده میکند.

نام بره مومpro polis  از  pro(یونانی) به معنی« در جلوی» و polis(یونانی) به معنی « شهر» است. به طور ساده بره موم ماده‌ای است که زنبورهای عسل از آن برای مستحکم کردن و درزگیری   شهر خودشان استفاده می‌کنند. زنبورها همچنین  دیواره‌های داخلی حجرات6 ضلعی مومی را قبل از قرار دادن تخم یا شهد در آنها با لایه‌ی نازکی از بره موم حاوی آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی است و جمعیت را از خطر ابتلا به بیماری‌های باکتریایی و قارچی دور نگه می‌دارد.

مشهور است که بره موم قابلیت التیام زخم‌ها را دارد و از این فراورده‌ها به عنوان عوامل ضد‌عفونی کننده‌ی طبیعی یاد شده و ادعا می‌شود که  استفاده از خمیر دندان بره موم، برخی اختلالات پوستی، افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری‌های عمومی‌، درد زخم‌های معده، عفونت‌های جزئی و اختلالات قارچی پوست، مؤثر است. از بره موم همچنین برای جلا دادن سیم‌ها و یولن استفاده می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد