خواص درمانی و کمک درمانی عسل
بیماری های قلبی:
مصرف عسل باعث میشود که علاوه بر تأمین انرژی فراوان برای تحریک و تقویت قلب، چربیهای داخل قلب و عروق تحلیل روند و به این وسیله باعث گشادشدن عروق و رفع تنگی آنها، افزایش جریان خون در قلب و عروق وتنظیم فشار خون میشود و با چنین اثراتی طبعاًَ از خطر بروز سکته قلبی کاسته میشود. وقتی سرعت جریان خون در قلب و عروق زیاد شود، مقدار هموگلبین خون افزایش مییابد و این افزایش سبب جذب اکسیژن در ششها و در نهایت شادابی بیشتر به علت اکسیژن رسانی بیشتر به سلولهای بدن و دفع کارآمدتر مواد زاید آنها میشود. این توجیهات علمی ثابت میکند که مصرف عسل در افراد سالم موجب طول عمر بیشتر قلب آنها میشود و در بیماران قلبی باعث تقویت عضلهی قلب و تشدید فعالیت آن میشود.
بهترین نوشیدنیها عسل است که به قلب نشاط میبخشد و سینه را گرم میسازد. قندش یک قند بسیار خوب و مقوی قلب است و سبب بهبود وضع فشار مایعات بدن میشود و کمی و زیادی فشار خون را علاج میکند. پیغمبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند: ( نِعمَ الشرابُ العسل یُرعی القلب و یَذهَبُ بَردُالصور.)
چه خوب آشامیدنی است عسل که سردی سینه را برطرف میسازد و قلب را برای زمان بیشتری آماده نگه میدارد و مدارا و شفقت و رعایت مینماید.
در طب النبی صلیاللهعلیهوآلهوسلم آمده است: این سه عمل قلب را شادمان و جسم را فربه خواهد ساخت.
1- استشمام بوی خوش 2- پوشیدن لباس نرم 3- نوشیدن عسل
روش زیر برای تغذیه عسل توسط بیماران قلبی توصیه میشود.
1- تقویت کار قلب یا کمک به رفع تنگی عروق را به مدت 3 ماه بطور مداوم ادامه دهید.
2- برای مدت 3 ماه، هرروز در سه نوبت 30گرم عسل را مصرف کنید .
3- سعی کنید مصرف در حد 30گرم در هر نوبت رعایت شود.
4- عسل مصرفی را بعد از صبحانه، نهار و شام به صورت شربت مصرف کنید.
5- در هرنوبت مصرف، 30گرم عسل (یک پیمانه مخصوص) را در یک لیوان آب سرد کاملاًَ حل کنید و بنوشید.
6- پس از سه ماه کمک درمانی با عسل را به مدت سه ماه دیگر به روش فوق و با 15گرم عسل درهر نوبت (45گرم در روز) ادامه دهید.
7- پس از اتمام ماه ششم، دوره کمک درمانی قلب شما با عسل تمام شده است. اما توصیه میشود که از آن پس نیز از مصرف عسل غافل نشوید و دست کم یک روز در میان یک لیوان شربت عسل که حاوی یک قاشق مربا خوری عسل باشد، بنوشید.
درمان تصلب شرائین
سی تا شصت گرم ریشهی شببوی خشک را در یک لیتر آب سرد بریزید و ظرف محتوی آن را یکساعت بگذارید بماند خیس بخورد. بعد آن را روی آتش بگذارید تا یک یا دو دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی آتش بردارید و بگذارید خنک شود. صاف کنید، با عسل شیرین سازید و بعد از هر غذا یک فنجان از آن را بنوشید تا تصلب شرائین شما برطرف گردد.