دانستنی ها در مورد خواص انواع عسل

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

دانستنی ها در مورد خواص انواع عسل

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

معالجه‌ی یرقان

معالجه‌ی یرقان:

·         سی تا شصت گرم برگ‌های خشک تازه‌ی راج  را در یک لیتر آب سرد دوازده ساعت بخیسانید. بعد ظرف محتوی آن را روی آتش بگذارید تا بجوش آید و نیم دقیقه بجوشد. سپس پانزده تا بیست دقیقه آن را دم کنید. بعد آن را صاف کرده، با عسل شیرین سازید و هر روز سه تا پنج فنجان از آن را بنوشید. جوشانده‌ی دمکرده‌ی برگ راج تصفیه کننده‌ی کامل خون است و هنگامی که شما دچار یرقان و یا بحران کبدی شدیدی هستید ، به این نسخه عمل کنید.

·        پنج گرم گل گندم خشک را که بصورت گرد درآورده‌اید، در یک قاشق سوپخوری عسل مخلوط کنید و هر روز یک‌بار در هر دوره‌ی چهار روزه آن را بخورید و بمصرف آن ادامه‌ دهید تا یرقان و زردی شما برطرف شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد