تصلب شرایین، کمخونی و فشار خون:
1- خوردن یک قاشق غذاخوری آب پیاز مخلوط با یک قاشق غذاخوری عسل در هر نوبت از روز (بعد از نهار و شام) برای تحلیل چربیهای سخت شده در دیوارهی سرخرگهای مغزی و درمان سختی دیوارهی سرخرگها (تصلبشرایین) و جلوگیری از سکته مغزی مؤثر است.
2- آب سبزیها (اسفنج، تره، جعفری، هویج، تربسیاه، کرفس،کاهو و غیره) و آب انواع میوهها (سیب،گلابی، به، انار و غیره) حاوی مقادیر فراوان ویتامینها و موادمعدنی هستند. آهن جزیی از هموگلوبین است و کمبود آن سبب کاهش هموگلوبین و کاهش ساختهشدن گویچههای قرمز و کم خونی میشود. ویتامین ب12 برای خون سازی ضروری است وکمبود آن سبب ایجاد کم خونی کشنده میشود. از طرفی آب سبزیها و میوهها (به خصوص سبزیها) حاوی تمام ویتامینها و موادمعدنی ضروری است. بنابراین برای رفع کم خونی، مصرف یک فنجان آب سبزیها یا آب میوهها با یک قاشق غذا خوری عسل در هر نوبت از روز به مدت 20 روز و در ادامه سبزی و میوه کافی در غذای روزانه، باعث درمان کم خونی وجلوگیری از بروز مجدد کم خونی میشود. [1] 3-مصرف یک عدد پیاز متوسط پخته با یک قاشق غذاخوری عسل در هر نوبت سبب کاهش فشار خون میشود.