دانستنی ها در مورد خواص انواع عسل

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

دانستنی ها در مورد خواص انواع عسل

با تحقیق و اقتباس از مراجع خطّی و غیر خطّی طب سنتی

شیر پونج تخم مرغ

شیر پونج تخم مرغ

پونج انگلیسی از پنج فارسی گرفته شده و مقصود از آن اختلاط پنج ماده غذایی به صورت نوشابه است.برای تهیه شیر پونچ تخم مرغ باید این مواد را تهیه کنید.

زرده تخم مرغ: یک عدد

شیر گرم: دو دسی لیتر

شکر یا عسل: یک قاشق قهوه‌خوری

گلاب: یک قاشق قهوه‌خوری

عسل و زرده‌ی تخم مرغ را بزنید تا خوب مخلوط شود. گلاب انتخابی را در حالی که بهم می‌زنید در آن بریزید. بعد شیرگرم را به آن اضافه کنید و در فنجانهایی که قبلاً گرم کرده‌اید، شیر پونج تخم مرغ را بریزید و برای مهمانان بیاورید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد